Ar-Ge çalışmaları sonucunda, insanların fastfood’a olan bağlılığı göz önünde bulundurulmuş ve bununla birlikte daha çok Türk damak tadına yönelik yiyecekleri sağlıklı hazırlık aşaması ile kaliteli ve pratik bir sunum oluşturarak hedef kitlemizin beğenisine sunulmaya başlandı. Şeflerimiz tarafından üzerinde sürekli çalışılarak ve optimum lezzete ulaştığımızı düşündüğümüz; aynı zamanda besleyici, kreatif, sağlıklı ve tamamen doğal el yapımı ürünler hazırladık. Restoranımızı, firmamızın kurumsal kimliğine uygun iç ve dış mimarisi müşterilerin rahat, ergonomik ve keyifle kullanabilecekleri şekilde dizayn ettik. Müşterilerimize Burgerhome çatısı altında sunuma başladığımız ilk günden itibaren büyük ilgi gören tüm ürünlerimizi, daha geniş kitlelere ulaştırmak için markalaşma sürecimizi tamamlayarak 2017 yılından itibaren Türkiye’nin birçok bölgesinde franchise ile birlikte kendi restoran zincirlerimizi oluşturmaya karar verdik.